Македонија

(ВИДЕО) Трогателна прес-конференција на министерката Јанкулоска

(ВИДЕО) Трогателна прес-конференција на министерката Јанкулоска

Министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска низ солзи во очите соопшти дека МВР загуби четворица искусни колеги кои со своето знаење, дух и професионализам , оставиле длабок печат врз колегите и работењето на Министерството.

Јанкулоска многу лично ја доживеа загубата на вработените, па и требаше подолго време да се соземе за да ги презентира информациите поврзани со оваа голема трагедија во Струмица.