четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

ВИДЕО: ТВ водителка стана хит на Балканот – Толку е жешко што…

Водителката на централниот Дневник на РТРС Блијана Кнежевиќ му се пожали на колегата дека е толку жешко „што човек неможе ниту да се секса“.

voditelka-rtsr

Поврзани вести

Водителката на централниот Дневник на РТРС Блијана Кнежевиќ му се пожали на колегата дека е толку жешко „што човек неможе ниту да се секса“.

Имено, таа тоа го изговорила додека на екранот се емитувал џингл за Дневникот но тон мајсторите предвреме го пуштиле нејзиниот тон, па така и оваа несекојдневан изјава отиде во етер.

Слушнете добро што изговара симпатичната водителка во ова видео. Посебно внимавајте на 0: 16 од видеото…

Најчитани вести