Магазин

ВИДЕО: Учениците шокирани од тоа што гледа нивниот професор за време на час

ВИДЕО:  Учениците шокирани од тоа што гледа нивниот професор за време на час

Ова кратко видео беше објавено на Редит и предизвика голем број реакции.

Еден ученик го снимил неговиот професор кој прегледувал веб страници со женска долна облека, но заборавил да го исклучи проекторот на кој учениците можеле да видат што гледа.

По завршувањето на часот, ги затвори огласите и ги отвори задачите за следниот час. Тој не сфати дека не го исклучил проекторот, раскажува ученикот за британски Мирор.