Магазин

ВИДЕО: Украинскиот Спајдермен го освои Белград

ВИДЕО: Украинскиот Спајдермен го освои Белград

Украинскиот Спајдермен го освои Белград!

Мастанг Вонтинг, како што тој се нарекува работи како магационер во еден супермаркет, но во слободно време се качува на облакодери, шета по рабови на кровови и слично, со цел да ја задоволи желбата за адреналин.