недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 18

ВИДЕО: Улични светилки кои цветаат

svetilki

Последни вести

Улични светилки кои цветаат го красат плоштадот Валеро во Ерусалим.

За да расцветаат уличните светилки потребно е пешаците само да застанат под нив.

Овие булки се инсталирани од компанијата ЕјџКју Архитектс.

 

Погледнете…

Најчитани вести