недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 24

ВИДЕО: Унгарска снимателка сопнува мигрант кој бега од полиција

Оваа унгарска снимателка, подоцна именувана како Петра Ласло, наводно по оваа случка добила отказ

snimatelka

Поврзани вести

Телевизијата N1TV го снимала бегалњето на сисриските бегалци од полицијата. Во нивна непосредна близина се нашол човек со дете во рацете кој почнал да бега од полицијата, а една унгарска снимателка го сопнала со нога и тој паднал.
Како Грција, Македонија и Србија, така и Унгарија е попатна станица. Иако речиси никој од мигрантите не сака да остане во Унгарија, унгарците се трудат да ја покажат својата нехумана страна.
Оваа унгарска снимателка, подоцна именувана како Петра Ласло, наводно по оваа случка добила отказ.
Мигрантите од прифатниот центар Решка се обиделе да се вратат назад во Србија, но унгарската полиција не дозволила.
Се појавија и нови снимки кои покажуваат како Петра удира и други бегалци со нозете.

Најчитани вести