Магазин

ВИДЕО: Урнебесно – ги читаат своите стари статуси на Фејсбук

ВИДЕО: Урнебесно – ги читаат своите стари статуси на Фејсбук

Доколку најдете некој ваш стар статус на кој не се ни сеќавате, со сигурност ќе се насмеете до солзи.

Еве како реагираше екипата на BuzzFeed кога им дадоа да си прочитаат дел од нивните статуси од пред неколку години.