Магазин

ВИДЕО: Урнебесно – ги натера луѓето да допираат тестиси

ВИДЕО: Урнебесно – ги натера луѓето да допираат тестиси

Минувачите на улиците на Мајами се согласија на еден трик. Тие требаше да препознаат предмети со врзани очи, само на допир.

Еден од предметите беа и вештачки тестиси.

Нивната реакција е урнебесна. Погледнете…