Магазин

ВИДЕО: Уживајте во неверојатните „Детски оскари“

ВИДЕО: Уживајте во неверојатните „Детски оскари“

Доколку сте ги пропуштиле номинациите за најдобар филм, има една талентирана група на млади и симпатични актери кои ќе ви го освојат срцето.

Проверете ги кандидатите за оваа блескава награда и уживајте во нивниот талент.