Магазин

ВИДЕО: Ван Дам му одржа лекција на Чак Норис

ВИДЕО: Ван Дам му одржа лекција на Чак Норис

Дали се сеќавате на мегапопуларното видео во кое Жан-Клод Ван Дам прави “шпага” помеѓу два камиони во движење? Рекламата не беше компјутерски генерирана, бидејќи Ван Дам навистина го направи тоа. Но, Чак Норис сакајќи да биде поголем фраер од него, направи шпага меѓу два авиони.

Предизвикан од потегот на Чак, Ван Дам реши да му одржи лекција, па летна во вселeната за да му докаже кој е најсилниот во светот и надвор од него.