Македонија

ВИДЕО: Вардар на критично ниво!

ВИДЕО: Вардар на критично ниво!

Обилните врнежи значително го подигнаа нивото на реката Вардар во Скопје.

Постои голема можност за негово излевање во центарот на главниот град.