Магазин

(ВИДЕО) Ве водиме во хотел за разведени

(ВИДЕО) Ве водиме во хотел за разведени

Сега навистина постои место од песната на Елвис Присли „Heartbrake Hotel”. Имено, уплатете си на себе и на наскоро поранешниот брачен другар, различен вид на љубовен аранжман.

Хотелот се вика „The Gideon Putnam Resort” во Њујорк, а од неодамна нуди „викенд пакети за разведени“ поточно за двојки кои наскоро ќе бидат. Што е уште побизарно, во својата понуда и понатаму организираат романтични венчавки и одмори.

Иако оваа понуда се уште не е објавена на нивната официјална страница, Њујорк Пост откри дека цената на пакетот изнесува 5000 долари.

А, што точно нуди овој хотел? На своите корисници им овозможува мирен развод и размислување за се во амбиент на раскошната природа и спа-третман. Има и професионалци кои пружаат поддршка во ваквите животни ситуации.