Македонија

ВИДЕО: Весела атмосфера и патриотски песни на собирот на ГДОМ

ВИДЕО: Весела атмосфера и патриотски песни на собирот на ГДОМ

Собирот на ГДОМ и вечерва минува во мирна, весела и релаксирана атмосфера.

И попладнево се пеат патриотски песни, а приврзаниците на ГДОМ постепено се собираат на улицата во близина на штабот на СДСМ за да го изразат својот револт против аболицијата на Заев и Верушевски, како и да дадат поддршка за изборите закажани за 5-ти јуни.