Магазин

ВИДЕО: Вежби за болки во грбот

ВИДЕО: Вежби за болки во грбот

Со овие едноставни вежби ќе заборавите на болките во грбот и ќе го вратите животот во нормала.

Доколку имате болки во грбот и самите знаете колку тоа може да ви пречи во секојдневните активности и во нормалниот живот. Но, немојте да се грижите, еве неколку вежби што ефикасно делуваат во најкраток можен рок!