Магазин

Видео: Викторија Бекам открива зошто никогаш не се смее

Видео: Викторија Бекам открива зошто никогаш не се смее

Викторија Бекам, позната како Пош Спајс и сопруга на фудбалерот Девид Бекам, во јавноста негува изглед на ледена кралица.

На фотографиите кои таа позира скоро никогаш не може да се види насмеана.

Викторија се соочи со најлошото прашање кое луѓето можат да и го постават: Зошто таа никогаш не се смее?

„Се смејам од внатре, но усните не ги развлекувам во насмевка бидејќи чувствувам одговорност пред модното општество“, истакнала таа за „Вог“ во интервју со 73 прашања.

viktorija-i-dejvid-bekam-1420799492-53215

Во интервјуто таа одговара на 73 прашања од нејзиниот приватен живот за кои се интересираат нејзините фанови.

Ова го открива Викторија во следното видео: