Магазин

ВИДЕО: Високи потпетици што не предизвикуваат болка

ВИДЕО: Високи потпетици што не предизвикуваат болка

Петицата на овие високи потпетици е изработена од високо квалитетна пластика и полимери, а совршено го потпира лакот на стопалата. Дизјанирани се од страна на астрофизичар, ортопедски хирург и дизајнер.

Идејата за овие чевли дошла затоа што голем број жени имаат големи болки од високите потпетици.

Доли Синг, директорка во компанијата „Space X“ вели дека барајќи начин да стави крај на своите болки, дошла до оваа идеја.