Магазин

ВИДЕО: Вклучени над милион божикни светилки во Канбера

ВИДЕО: Вклучени над милион божикни светилки во Канбера

Со повеќе од милион божикни светилки кои беа пуштени вчера во Канбера, Австралија е поставен нов светски рекорд.

Станува збор за 1,2 милиони божикни светилки во повеќе бои кои се поставени во центарот на градот, а има и новогодишни украси.

Погледнете…