Магазин

ВИДЕО: Влета во торнадо за да направи уникатно „селфи“

ВИДЕО: Влета во торнадо за да направи уникатно „селфи“

На оваа снимка можете да видите како момче со автралиски акцент наидува на силно торнадо додека вози со својот автомобил во пустина. Наместо да побегне тој реши да го земе телефонот во раце и се упати кон торнадото со цел да направи уникатно „селфи“ фотографија.

Погледнете…