среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 12

ВИДЕО: Влета во вестите во живо и ги покажа градите

Досега сме виделе многу смешни видеа кога случајни минувачи влетуваат во преносот на вестите во живо, но оваа русокоса направи нешто сосема вообичаено.

vesti-vo-zivo-vleta

Поврзани вести

Досега сме виделе многу смешни видеа кога случајни минувачи влетуваат во преносот на вестите во живо, но оваа русокоса направи нешто сосема вообичаено.

Таа влета во линкот и ги покажа градите. Погледнете го видеото:

Најчитани вести