Македонија

Видео во чест на загинатите херои

Видео во чест на загинатите херои

Македонија тагува по своите загинати припадници на безбедносните сили.

Ова видео е направено во чест на хероите кои ги дадоа своите животи за да ја спасат Македонија од вооружени терористи.

Слава им!