петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 64

ВИДЕО: Во љубовта нема етикети

ljubov

Последни вести

Луѓето се создадени за меѓусебно да се сакаат. Љубовта не познава граници, и во неа не треба да се има предрасуди околу верата, возраста, бојата на кожа или пак физичките недостатоци.

Оваа видео снимка ќе го разнежни секој човек и служи како доказ дека во љубовта не треба да има етикети и дека сепак на крај љубовта победува се.

Најчитани вести