Магазин

ВИДЕО: Возач на формула полага возачки испит

ВИДЕО: Возач на формула полага возачки испит

Како изгледа кога возач на формула полага возачки испит. Даниел Квајт можеби е еден од ретките луѓе во светот што поседуваат супер лиценца, но не и регуларна возачка дозвола во својата родна земја.

Тој најверојатно е единствениот возач на Ф1 кој кога е во својата земја користи јавен превоз. Но, неодамна реши ова да го проемни и конечно да положи возачки испит во Москва.

Погледнете како се одвиваше целиот испит.