Магазин

ВИДЕО: За прв пат после 29 години го слушна својот глас

ВИДЕО: За прв пат после 29 години го слушна својот глас

Дваесет и деветгодишната Сара Чурман е родена глува, но денес таа за прв пат го слушна својот глас со помош на кохлеарни импланти.

Каков прекрасен ден за Сара, ова мора да е чувство како да го започнува нејзиниот живот одново.