Магазин

ВИДЕО: Забрзана реставрација на Зградата на Конгресот во САД

ВИДЕО: Забрзана реставрација на Зградата на Конгресот во САД

Архитектите кои ќе ја реставрираат зградата на Конгресот на САД, позната како Капитол објавија забрзана снимка од тоа како ќе изгледа проектот.

На снимката во само 30 секунди се прикажува како ќе изгледа шестмесечното изведување на работите.

Снимките се снимени од различни агли на Капитол.