Магазин

ВИДЕО: Вежби за цврст и затегнат задник

ВИДЕО: Вежби за цврст и затегнат задник

За да имате кренат и затегнат задник немора да давате многу пари за теретана и личен тренер. Доволно е само да ги следите упатствата од оваа видео снимка.

Вики ќе ви покаже како сами дома да правите ефикасни вежби за подигање на задникот. Воедно ќе ги затегнете и бутовите, а со редовно вежбање ќе дојдете до фантастични резултати.

Издвојте само 15 минути дневно во текот на еден месец, нема да зажалите!