петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 18

(ВИДЕО) Заев: Реално 90% од богатството на Заеви е создадено додека ВМРО-ДПМНЕ е на власт, зарем живот е ова?

Доаѓам од богато семејство, но лично јас спаѓам во средната класа, вели Зоран Заев, кој реално и не знае колку тежи капиталот на неговото богато семејство.

заев

Поврзани вести

Капиталот е проценет, не знам, на некои 6-7 милиони евра – вели скромно Заев како да зборува за килограм-два пиперки.

Податоците велат дека се работи за двојно повисок износ, а самиот Заев е горд што 90% од тој капитал Заеви го стекнале во времето на ВМРО-ДПМНЕ.

Најчитани вести