Магазин

ВИДЕО: Запознајте ги „гумените“ близначки

ВИДЕО: Запознајте ги „гумените“ близначки

Близначките од Перт, Австралија го воодушевија жирито, но и светот со својата неверојатна синхронизација и вештини.

Сем и Тиган настапија на австралиското шоу „Австралија има талент“. Тие се претставија со гиманастика и акробации кои ги извдуваат со неверојатна умешност и синхронизација, чиниш само една личност се движи. Велат дека нивните рутини ги подготвува мајка им. За себе додаваат дека се екстремно слични и дека дури се разбираат со поглед и чувствуваат исто.  Нивна пасија се танцувањето и акробациите.