Магазин

Видео: Запознајте го мачето за најтажен поглед на светот

Видео: Запознајте го мачето за најтажен поглед на светот

Изминативе неколку дена на интернет се појавија фотографии од маче со „тажен поглед“.

„Тажното“ маче сеуште нема име, а неговата сопственичка Ешли Херин размислува за неколку опции како Нугет, Мајухолија или Среќко.

Што мислите кое име најмногу би му прилегало на мачето?