сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 46

ВИДЕО: Засадил банана и киви во иста саксија и еве што израсна

Дали би можеле да претпоставите што ќе исрасне ако засадите банана и киви во иста саксија?

kivi-banana

Поврзани вести

Дали би можеле да претпоставите што ќе исрасне ако засадите банана и киви во иста саксија?

Овој човек одлучил да види што ќе се случи ако стави едно парче банана со кора и едно парче киви во саксија. По една недела избиле долги изданоци, а по две недели од саксијата почнала да никнува банана.

Како тоа да не е доволно, кога ја пресекол бананата во нејзината внатрешност имало киви.

Погледнете за што се работи.

Најчитани вести