Магазин

ВИДЕО: Згодната ќерка на Ван Дам се полеа со ладна вода!

ВИДЕО: Згодната ќерка на Ван Дам се полеа со ладна вода!

Ако не сте знаеле дека акцискиот херој Жан Клод Ван Дам има ваква згодна ќерка – добродојдовте во клубот!

Дваесет и тригодишнат Бианка Бри исто така се занима со актерство, а не и се непознати и боречките вештини.

Нејзина мајка е Гледис Португес. Таа и Ван Дам се венчале во 1987 – та година. Биле во брак до 1992 – та година, кога тој ја изневерил со актерката Дарси ЛаПјер која две години подоцна стана негова втора сопруга. На крај тој ја остави Дарси и и се врати на Гладис. Повторно се венчале во 1999 – та година и сеуште се во брак.

Убавата Бианка му се продружи на предизвикот со полевање со вода. Прво се пошегува и изведе шпага по теркот на Ван Дам како во неговата сега легендарна реклама за „волво“, а потоа се полеа во ладна вода.