Магазин

ВИДЕО: Жељко и Даниел го објавија видеото за Скопје-Београд

ВИДЕО: Жељко и Даниел го објавија видеото за Скопје-Београд

Српскиот пејач Жељко Јоксимовиќ и победникот на балканскиот Х Фактор, Даниел Кајмаковски го објавија видео спото за нивната заедничка песна „Скопје-Београд“.

Погледнете го!