Магазин

ВИДЕО: Жена без проблем претепува тројца насилници во кинески ресторан

ВИДЕО: Жена без проблем претепува тројца насилници во кинески ресторан

Видео снимка од безбедносна камера во еден ресторан во Кина, стана хит на  YouTube.

Во прв план се тројца млади мажи кои седат на маса и јадат, и одеднаш еден од нив почнува да фрла работи.

Персоналот на ресторанот доаѓа и се обидува да ги смири, но не успеваат. Ситуацијата веројатно би завршила погубно за персоналот на ресторанот, доколку во еден момент не се појави вистинската хероина.

Погледнете го видеото: