Магазин

ВИДЕО: Жена си го води мажот како куче

ВИДЕО: Жена си го води мажот како куче

Едно сосема вообичаено утро во Лондон донесе неочекувана глетка. Маж и жена се движеа по улица, но во тоа нема ништо невообичаено. Она што беше чудно беше начинот на кој жената го водеше својот сопруг по улицата.

Видеото „ќе ви ја пренесе атосферата“ од оваа прошетка.