Свет

ВИДЕО: Жена загуби контрола над воланот и заврши во река

ВИДЕО: Жена загуби контрола над воланот и заврши во река

Жена од Кина загубила контрола над воланот и со нејзиниот автомобил завршила во река.

За среќа очевдците кои се нашле во близина на несреќата и помогнале на жената и успеале да ја спасат.

Тие велат дека возилото било 10 минути во вода, додека тие да успеат да и пријдат на жената за да и помогнат, неколку секунди пред автомобилот да целосно да исчезне во водата.