Магазин

Видео: Живот на висока нога, како живее најплатениот спортист

Видео: Живот на висока нога, како живее најплатениот спортист

Флојд Мејведер е најплатениот спортист во светот, но истовремено и еден кој што го живее најлуксузниот живот. На последното видео кое што беше објавено на социјалните мрежи можат да му подзавидат сите мажи од целот свет.

Популарниот боксер на видеото е во друштво на 10 речиси голи девојки, кои што мешаат со нивните задници.

Тој исто така е познат по неговиот интересен начин на живот, сликајќи се со неговите милиони, обожувањата на големи суми на пари.