Македонија

ВИДЕО: ЗНМ одобрува прислушување на новинари

ВИДЕО: ЗНМ одобрува прислушување на новинари

Кога е за потребите на СДСМ, за новинарското здружение на СОРОС и опозицијата нема проблем да се прислушуваат новинари.

Претседателот на ЗНМ во оваа скандалозна изјава вели дека доколку новинарите не направиле криминал нема потреба да се грижат за тоа што приватноста ќе им се врти по телевизии, пишува Press24.mk.