Магазин

ВИДЕО: Зошто седиштата во автобусите се шарени?

ВИДЕО: Зошто седиштата во автобусите се шарени?

Дали некогаш сте се запрашале зошто во поголемиот број автобуси седиштата се шарени? Бојата на седиштата крие навистина страшна тајна.

Седиштата во автобусите се толку валкани да неретко предизвикуваат разни алергии, настинки, но и сериозни болести.

Погледнете…