Свет

ВИДЕО: Се отвори земјата среде прометен пат во Сибир

ВИДЕО: Се отвори земјата среде прометен пат во Сибир

Еден возач за малку избегна заедно со неговиот автомобил да биде проголтан од земјата која се отвори на средина на пат во Сибир.

На видео снимката се гледа како возачот го заобиколува местото каде минута подоцна се отвори земјата.

Тој навистина имаше голема среќа. Патот веднаш бил затворен, а експертите велат дека обилните врнежи се причина за отворање на земјата.