четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 42

Видете какво време не’ очекуваа до крајот на месецот

Веќе до крајот на неделата, а особено во првиот ден од викендот, пеколот повторно се враќа. Облаците се повлекуваат и во сабота, температурите повторно ќе бидат близу четириесетката.

soncevo1-640x320

Поврзани вести

Уживајте додека можете во свежото време.

Денешниот очигледно ќе биде единствениот таков до крајот на овој месец, доколку се исклучат утрешниот ден и средата, кога според прогнозите не чека за некој степен посвежо време од она што сме навикнале за средината на јули.

Веќе до крајот на неделата, а особено во првиот ден од викендот, пеколот повторно се враќа. Облаците се повлекуваат и во сабота, температурите повторно ќе бидат близу четириесетката.

Услови за дестабилизација ќе има во недела, но и дождот нема да донесе некое значително освежување.

 

Најчитани вести