Магазин

Видео: Кинез и без раце може да си ги облече пантолоните

Видео: Кинез и без раце може да си ги облече пантолоните

Погледнете го кинезот кој без употреба на рацете може да си ги облече пантолоните. Неверојатно е колклу умешност е потребно за да се направи ова.

Видео снимката е поставена на интернет пред четири дена, а веќе има повеќе од 4,3 милиони опрегледи