среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 12

Викендот 23 сообраќајки во Скопје

Во текот на изминатиот викенд на подрачјето на Град Скопје се случиле 23 сообраќајни несреќи, во кои покрај предизвикана материјална штета, со телесни повреди се здобиле 23 лица.

soobrakajka.jpg-500

Поврзани вести

Во текот на изминатиот викенд на подрачјето на Град Скопје се случиле 23 сообраќајни несреќи, во кои покрај предизвикана материјална штета, со телесни повреди се здобиле 23 лица.

Со помош на специјалното возило „пајак“ во текот на изминатите три дена отстранети се 110 возила.

Најчитани вести