Македонија

Викендов времен режим на дел од булеварот „Гологанов“

Викендов времен режим на дел од булеварот „Гологанов“

Викендов на дел од булеварот „Митрополит Теодосиј Гологанов“, на потег од крстосницата со булевар „8-ми Септември“ до крстосницата со улица „Московска“, сообраќајот ќе се одвива согласно времено поставениот режим.

Времениот режим се воспоставува поради тоа што ќе се изведуваат градежни активности – попречни прекопи за поставување на подземна инсталација.