Магазин

ФОТО: Високи потпетици што ќе ве остават без текст

ФОТО: Високи потпетици што ќе ве остават без текст

Од тренди до апсурдни високи потпетици. Тие се составен дел на женската облека и воопшто не е чудо што жените сакаат нивните чевли да бидат оригинални и модерни.

Некои високи потпетици со својата оригиналност граничат со лудилото, а некои ќе ве остават без текст.

Погледнете ја галеријата во прилог: