недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 10

Вистината за порно филмовите: Што всушност ве возбудува?

boximage (1)

Последни вести

Годините носат мудрост, а како созревате се менуваат и вашите погледи на животот, а со тоа и на порнографскиот вкус. Истражувањето кое го спровело сајтот „Порнхаб“, покажало дека колку се луѓето постари, толку повеќе бараат „порно таленти“ за возрасни.

Истражување

Имено, водечката страна за порно филмови и статистика „Порнхаб“, за да истражат точно која одредена група што гледа, ги поделиле корисниците на старосни групи. Така заклучиле дека 60 отсто од корисниците постари од 18, а до 34 години во пребарувањата најмногу го пишуваат зборот „тин“.

Мажите од 55 и повеќе

Оние кои имаат 55 и повеќе години имаат малку поинаков вкус. Таквите во однос на другите старосни групи помалку сакаат да гледаат славни порно ѕвезди, а најмногу го пребарувањата впишуваат „многу, многу стара баба“, а потоа терминот „Влакнеста п****“. На трето место е зборот „баба“.

Мажите од 35 до 54

Корисниците од средната група од 35 до 54 години повеќе од останатите старосни група сакаат да гледаат како „аматери делат жена“, со што очигледно е дека многу ги возбудува се што е поврзано со свингирање. Додека термините во пребарувањето се менуваат со годините, во топ категорија во сите шест старосни групи, освен онаа за над 65 години, останува иста, а тоа е „тин“. Просечниот посетител на „Порнхаб“ има 35 години, а 77 отсто од корисниците се мажи.

Најчитани вести