среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 47

Витлеем: Се очекуваат 120.000 туристи за Божик

Свеченоста во Витлеем ќе кулминира со полноќна миса во базиликата н Христовото раѓање. Се очекуваат за празниците десетици илјади туристи да ги посетат Витлеем, Ерусалим и Назарет.

vitlem-640x294

Последни вести

Подготовките за Божик се полн ек во Витлеем и во тамошните хотели се очекуваат повеќе туристи отколку во 2015 година кога насилствата ја засенија прославата.

Најчитани вести