Македонија

Визбегово утре без вода

Визбегово утре без вода

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, информира дека на ден 24.09.2014 ( среда ), поради изведување на водоводен приклучок на Качанички Пат бб (до железниот мост), прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од индустриската зона во Визбегово од 09:00 часот до завршувањето на интервенцијата. (општина Бутел)