понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 28

Владата стави мораториум на сите комерцијални промоции

Иво Ивановски заминува од функцијата министер

Иво Ивановски заминува од функцијата министер

Поврзани вести

Владата на Република Македонија, како гест на добра волја, донесе одлука времено да се воспостави мораториум на сите комерцијални промоции.

За ова денес информираше министерот за информатичко општество и администрација Иво Ивановски, кој учествува на денешната дебата на Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ).

Најчитани вести