Македонија

Владата ќе ги разгледува проектите иницирани на средби на Груевски со граѓаните

Владата ќе ги разгледува проектите иницирани на средби на Груевски со граѓаните

На координативен состанок во Владата  попладнево ќе се расправа за реализацијата на проектите чија цел е надминување на предизвиците на локалното население посочени при посетите на премиерот Никола Груевски на општините, објави МИА..

Службата за информирање на Владата најави дека премиерот Никола Груевски ќе одржи работен координативен состанок на кој ќе се разгледува степенот на реализација на проектите.

Во изминатиот период премиерот посети повеќе општини во државава при што на средби со жителите беше информиран за предизвиците со кои се соочуваат