Магазин

Владо Георгиев откри како ќе се вика бебето

Владо Георгиев откри како ќе се вика бебето

Познатиот српски пејач и миленик на женската публика, Владо Георгиев, стана татко по втор пат.

Тој на Твитер ја објави среќната вест дека добил ќерка која ќе се вика Елена.

– Се роди Елена, напиша тој пресреќен.

Тој и неговата девојка веќе ја имаат ќеркичката Софија.