Магазин

Влатко Стефановски- Супербренд на Македонија

Влатко Стефановски- Супербренд на Македонија

Во годината на прослава на големиот јубилеј, 40 години на сцена, најпознатиот македонски музичар Влатко Стефановски доби уште едно признание за својата работа.

Тој беше награден со „Супербрендс“  на Македонија за 2014 година.

Оваа престижна награда е уште една потврда за големината на Влатко Стефановски како еден од најдобрите музичари на денешницата.

Наградата ќе биде уште еден поттик за Влатко Стефановски да продолжи со својата маестрална работа.